Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
Even-Aardigheden 15

Inline image

EVEN-AARDIGHEDEN 15

 

Inhoud

  • Agenda
  • Evenaarnieuws
    • Informatiebijeenkomst Bouw!
    • Koningsspelen
    • Evenaardag
    • Werkgroep verkeer
    • Fotograaf gezocht
    • Moeder- & Vaderdag
    • Sociale Media
  • Daltonparels
    • Daltonparel groep 2
    • Daltonparel groep 6
  • Nieuws van buiten
    • Innovatiecentrum Verkeer en Logistiek Gemeente Oss


Agenda 📅

di 20 april

   Cito eindtoets groep 8 

wo 21 april

    Cito eindtoets groep 8 

vr 23 april

    Koningsspelen 

di 27 april 👑

     Koningsdag; alle kinderen vrij!

do 29 april

    Even-Aardigheden 16


Evenaarnieuws

 

Informatie bijeenkomst Bouw!

Vanavond is om 19.30uur de informatie bijeenkomst over Bouw! lezen. Ouders van een aantal leerlingen uit de groepen 2,3 en 4 hebben hierover al een bericht gehad van de leerkracht. Voor hen is dit bericht als herinnering. Met de link hieronder kun je deelnemen aan de bijeenkomst vanavond.

 

Link; informatie bijeenkomst Bouw!

 

Wij hopen jullie te zien!
Ragmar (ondersteuningsregisseur) en Bjorn (taalcoördinator)

 

Koningsspelen 👑

Op vrijdag 23 april zijn de Koningsspelen. De groepen 3 t/m 7 krijgen een heel sportief programma aangeboden door het SEC op het terrein van O.S.S.'20. Alles geheel binnen alle coronaregels. Iedereen komt in sportieve kleding en met sportschoenen en zorgt zelf voor fruit en drinken (misschien is een extra flesje water erg fijn op deze dag). De leraren begeleiden zelf hun eigen groep.

 

De groepen 1 en 2 kijgen een gezellig programma aangeboden op school. Dit is bedacht door de kinderen uit groep 7 en wordt ook begeleid door de eigen leraar.

 

De groepen 8 hebben een eigen programma. Hierover worden de kinderen geïnformeerd in de klas.

 

Natuurlijk is verder alles in het oranje of rood-wit-blauw toegestaan op deze dag! We maken er een feestelijke en sportieve dag van. 

Koningsspelen - Jibb+

Evenaardag

Op 20 mei staat de Evenaardag op de agenda. Zoals jullie hopelijk allemaal zullen begrijpen, is er vanwege de maatregelen, geen schoolreis mogelijk. Hoe graag we dit ook allemaal willen. 
Maar.......we hebben een ontzettend leuke alternatieve feestdag op school! Omdat nog niet alle details bekend zijn, gaan we de invulling van deze dag nog even voor ons houden. Wel kunnen we garanderen dat het een onvergetelijke dag zal worden, waarbij rekening is gehouden met alle maatregelen. Een dag die iedereen verdient!

 

Werkgroep verkeer

Gisteren is de VVN-campagne "Meedoen is makkelijk!" gestart.

Deze campagne heeft als doel om de verkeersveiligheid rondom scholen te vergroten.

 

Doen jullie ook mee? In de bijlage vinden jullie een informatiebrief waarin staat hoe we samen voor een veilige schoolomgeving kunnen zorgen!

 

Fotograaf gezocht

Voor onze website en schoolgids zijn we op zoek naar iemand die vrijwillig professionele foto's kan maken van onze school. Het gaat om de binnen- en buitenkant. Mocht je interesse hebben of iemand kennen die interesse en de mogelijkheid heeft, mail of bel naar de administratie.
We horen het graag!

 

Moeder- & Vaderdag

Vanaf dit schooljaar worden er vanaf groep 5 geen verplichte moeder- en vaderdagcadeautjes meer gemaakt. We merken de laatste jaren dat de kinderen in de bovenbouw steeds minder gemotiveerd raken om een cadeautje te knutselen. Daardoor werden cadeautjes afgeraffeld of duurde het juist heel lang voordat een cadeautje klaar was. Voor de kinderen die wel graag iets willen knutselen wordt er de mogelijkheid geboden iets te maken. De leerkrachten zullen zorgen voor tijd en materiaal. De kinderen in de groepen 1 t/m 4 maken dus wel allemaal een cadeautje.

 

Sociale media

Volgen jullie ons al op Twitter, Facebook en Instagram? 

Kijk jij ook graag wat vaker mee om te zien wat we doen of waar we mee bezig zijn op school? Volg ons dan en deel onze berichten.

Inline imageInline image


Daltonparelsdp

Deze week waren er weer twee hele mooie daltonparels. Mocht je deze gemist hebben, dan hier alsnog een link om deze te bekijken.

Daltonparel groep 2     

Daltonparel groep 6


Nieuws van buiten

 

Innovatiecentrum Verkeer en Logistiek Gemeente Oss

Het innovatiecentrum Verkeer en Logistiek Gemeente Oss vraagt jullie 5 minuutjes van je tijd, voor het invullen van bijgesloten enquete. Het gaat over de verkeersveiligheid van kinderen op de fietsstraat in Oss. http://bit.ly/Fietsverkeersveiligheid-Oss  alvast bedankt!